Bostadsrättsföreningar

Variationen på de boende i en bostadsrättsförening är ofta väldigt stor och det är därför viktigt att utrustningen i föreningens gym är mångsidig och anpassningsbar för att passa såväl gammal som ung, van som ovan. Det ska inte bara vara tungt, snabbt eller för komplicerat utan här passar det allra svenskaste uttryck vi har in perfekt: lagom är bäst.

Träning och hälsa engagerar

Vår hälsa är idag viktigare än någonsin, men för många människor blir daglig träning och rörelse tyvärr inte av på grund av att livet helt enkelt kommer emellan. Jobb, familj och resten av vardagen utgör det berömda pusslet som är så svårt för många att få ihop. Att ha gymmet nära till hands är därför avgörande för väldigt många människor; det gör beslutsfattandet lättare och hjälper till att trolla fram mer av det mest värdefulla vi har, nämligen tid.

Många bostadsrättsföreningar uppger att deras största utmaning är att engagera de boende i föreningen på olika sätt. Detta kan innebära allt ifrån styrelseuppdrag och möten till att delta i gemensamma städdagar och andra projekt. Att installera ett gym i föreningens regi är att bra sätt att både inspirera och engagera de boende till att umgås, prioritera hälsa och välmående och samtidigt intressera sig mer för föreningen i stort.

Därför ska du satsa på ett gym i din BRF:

  • Ökat engagemang och mer umgänge i föreningen
  • En viktig och uppskattad förmån för de boende
  • Genererar stort mervärde till bostadsrättsföreningen

 

Jag är intresserad

Samarbete med Bostadsrätterna AB

Är din bostadsrättsförening ansluten till Bostadsrätterna? Grattis, då har du en riktigt fin rabatt att utnyttja som vi tagit fram tillsammans med Bostadsrätterna. Välj mellan färdiga gymlösningar eller designa ditt eget gym efter dina önskemål. Projektledning ingår alltid oavsett vilket du väljer.

Läs mer på Bostadsrätternas webbplats.

Gym för alla storlekar och ytor

Ingen bostadsrättsförening är den andra lik. Vilken utrustning som passar bäst för just din bostadsrättsförening bestäms i första hand genom storleken på den tilltänkta lokalen. En generell regel vid val av utrustning är att utgå från ett bassortiment som passar de allra flesta oavsett ålder och träningsvana. Vår rekommendation är utrusta gymmet med multifunktionella styrketräningsmaskiner och ett urval av konditionsmaskiner som tillsammans med tillbehör och övrig träningsutrustning utgör ett komplett gym.

 

Jag vill veta mer

Titta in hos ICON i Växjö

"Vi som driver gymmet är ju väldigt måna om att de boende ska uppskatta och nyttja det eftersom det är en service som ingår i boendekostnaden. Ju snyggare och fräschare det är, desto mer frekvent används det och då blir det också en mer levande yta där de umgås och träffas."
Åsa Fredholm, ansvarig co-working BYN

Den ikoniska byggnaden i Arenastaden i Växjö, med det passande namnet ICON, är i en klass för sig själv. Huset uppfördes 2018 av APP Properties och med sina 19 våningar inhyser det inget mindre än bostäder, konferensmöjligheter, företagshotell, co-working, gymnasieskola, café, restaurang, frisör, SPA och såklart - ett fullutrustat gym för alla som bor och/eller verkar i byggnaden.

De flesta funktioner, inklusive gymmet, drivs av företaget BYN som byggt upp ett koncept i världsklass.

Läs hela caset här

Utrustning för bostadsrättsföreningar

Star Trac 4 Series

Med Star Tracs erkänt höga kvalitet i ryggen lanserades 4 Series under 2019 - perfekt för föreningar, företag och hotell. 4 Series tummar varken på säkerhet eller design utan erbjuder högkvalitativ och effektiv träning med något färre tekniska funktioner och egenskaper än 8 och 10 Series.

Se video

ZIVA Strength & Performance

ZIVA är ett av branschens mest välkända varumärken inom fria vikter, funktionell träningsutrustning, riggar, racks och övriga tillbehör. Med bra materialval och god kvalitet håller produkterna för långvarig och tuff användning som levererar både träningsresultat och -glädje.

Se video

Nautilus Instinct Series

Instinct Series är en mångsidig styrkemaskinsserie bestående av både maskiner och bänkar. Instinct finns både som Single och Dual-maskiner som kombinerar flera övningar i samma maskin, vilket både är platsbesparande och ekonomiskt för bostadsrättsföreningar och andra gym som har begränsad yta.

Alltid på Apirosport

Projektledning

Nuläges- och behovsanalys | Planering | 3D-ritning

Inför varje nytt projekt, litet som stort, ingår projektledning i form av bland annat besök på anläggningen, behovs- och nulägesanalys samt uppritning av anläggningen i 3D-program.

Finansiering på ditt sätt

Leasing | Hyra | Fakturaköp

Vi erbjuder flera olika sätt för dig att finansiera ditt köp utifrån dina förutsättningar och önskemål. Välj mellan att ta det på hyra, leasing eller att betala på faktura.

Service i världsklass

Korta ledtider | Kvalitetsserviceavtal

Hos oss får du alltid snabb och förstklassig service. Vi erbjuder även kvalitetsserviceavtal med förebyggande service en eller ett par gånger om året för dig som vill ligga steget före.