Företagsgym

Att erbjuda gym och träning på företaget blir allt vanligare i strävan mot gladare och piggare anställda. Det finns stora vinster att hämta hem, både vad gäller personalens hälsa och välbefinnande liksom företagets kostnader. Ett företagsgym kan varieras mycket och bli allt ifrån ett fullutrustat gym till gruppträning och mindre aktivitetsytor.

Frisk personal = bättre lönsamhet

Om du som företagare går i tankar på att investera i ett företagsgym finns det många anledningar att fira: första steget mot gladare och friskare personal är ju taget! När du investerar i ett företagsgym investerar du nämligen i din personal. Förutom att du får en friskare och gladare arbetsplats lönar det sig alltså ekonomiskt i synnerhet på lång sikt.

Du kan bland annat se fram emot:

  • Piggare, gladare och friskare medarbetare
  • En bättre sammanhållning mellan kollegor och avdelningar. Företagsgym skapar precis som fikabordet en social mötesplats på företaget
  • Reducerade kostnader för långtidssjukskrivningar
  • Bibehållen, eller i många fall ökad, produktivitet trots att faktisk arbetstid ”försvinner”
  • Ett starkare arbetsgivarvarumärke med många goda möjligheter till bra PR

 

Jag vill veta mer

Fullskaligt gym eller mindre aktivitetsyta

Vilken lösning som passar dig och ditt företag bäst är beroende av budget, yta, antal anställda och ambitionsnivå. Förutom dedikerade ytor och salar för gym- och gruppträning jobbar vi också med att få in mer rörelse och alternativ till stillasittande under hela arbetsdagen genom det vi kallar aktivitetsytor – ofta och gärna insprängda i själva kontorsmiljön. Det kan till exempel vara två löpband eller motionscyklar bredvid varandra för walk and talk-möten, en station med resistansband och kettlebells för pausgympa eller gymbollar istället för kontorsstolar.

Har ditt företag ett helt rum till förfogande? Utmärkt, då bygger vi upp ett allround-gym anpassat efter ytan för ett så komplett utbud som möjligt.

 

Kontakta oss

Enkelt och smidigt med hyresavtal

De allra första av våra företagskunder väljer att hyra ett gym. Varför? När du väljer att hyra gym- och träningsutrustning av oss medföljer en mängd olika fördelar för dig som företagare:

  • Budget- och investeringsprocessen förenklas
  • Du slipper tunga engångsutgifter och behåller låneutrymmet på banken
  • Varken soliditet eller likviditet belastas
  • Hela hyran är avdragsgill vilket gör det möjligt att påverka den ekonomiska situationen i företaget på ett fördelaktigt sätt

För dig som hellre vill leasa eller köpa på faktura går det förstås också bra, kontakta oss för mer information.

 

Kontakta oss

Toyota Material Handling prioriterar hälsa

"Vi vet ju om att träning har en positiv inverkan på människor genom att det bland annat förebygger ohälsa och främjar kreativitet. Vår huvudsakliga plan är att skapa förutsättningar för våra anställda att ta hand om sig själva och att jobba och leva hållbart. Och sen, givetvis, är det en viktig del i vårt arbete mot att bli en mer attraktiv arbetsgivare."
Jonathan Strömgren, HR Developer

Att som företag jobba förebyggande med hälsofrämjande åtgärder är att föredra alla gånger framför rehabilitering: för den enskilda blir vinsterna större, vilket också återspeglar sig till prestation i stort och välbefinnande, inte minst på jobbet!

På Toyota Material Handling i Mjölby finns ett stort hälso- och friskvårdsfokus. Personalen kan välja mellan flera olika hälsofrämjande aktiviteter, både gällande träning och rörelse, men också massage och olika föreläsningar med hälso- och friskvårdstema. Personalgymmet används frekvent och de stående gruppträningspassen som erbjuds varje vecka har minst 20-25 deltagare.

Frisk idé, frisk personal - helt enkelt!

Läs hela caset här

Utrustning för företagsgym

Star Trac 4 Series

Med Star Tracs erkänt höga kvalitet i ryggen lanserades 4 Series under 2019 - perfekt för föreningar, företag och hotell. 4 Series tummar varken på säkerhet eller design utan erbjuder högkvalitativ och effektiv träning med något färre tekniska funktioner och egenskaper än 8 och 10 Series.

Se video

ZIVA Strength & Performance

ZIVA är ett av branschens mest välkända varumärken inom fria vikter, funktionell träningsutrustning, riggar, racks och övriga tillbehör. Med bra materialval och god kvalitet håller produkterna för långvarig och tuff användning som levererar både träningsresultat och -glädje.

Se video

Nautilus Strength Instinct Series

Instinct Series är en mångsidig styrkemaskinsserie bestående av både maskiner och bänkar. Instinct Dual Series kombinerar flera övningar i samma maskin, ofta kompletterande muskelgrupper, vilket både är platsbesparande och ekonomiskt för de gym som har begränsad yta.

Se video

Alltid på Apirosport

Projektledning

Nuläges- och behovsanalys | Planering | 3D-ritning

Inför varje nytt projekt, litet som stort, ingår projektledning i form av bland annat besök på anläggningen, behovs- och nulägesanalys samt uppritning av anläggningen i 3D-program.

Finansiering på ditt sätt

Leasing | Hyra | Fakturaköp

Vi erbjuder flera olika sätt för dig att finansiera ditt köp utifrån dina förutsättningar och önskemål. Välj mellan att ta det på hyra, leasing eller att betala på faktura.

Service i världsklass

Korta ledtider | Kvalitetsserviceavtal

Hos oss får du alltid snabb och förstklassig service. Vi erbjuder även kvalitetsserviceavtal med förebyggande service en eller ett par gånger om året för dig som vill ligga steget före.