Boutique fitness

Boutique fitness-trenden tog branschen med storm för några år sedan och har under åren moderniserat och utvecklat träningsbranschen till vad den är idag. Träningen är oftast funktionell och högintensiv och fokuserar både på kondition och styrka, inte allt för sällan med inslag av indoor cycling, löpning, styrketräning, boxning - och gärna i kombination.

Upplevelse, upplevelse, upplevelse!

Boutique fitness kommer i alla former och färger och kan involvera allt ifrån indoor cycling, boxning, funktionell träning, löpning, styrketräning. Grunden är att det ska vara upplevelsebaserad och utmanande träning, både fysiskt och mentalt, samt vara unikt och erbjuda något utöver det vanliga.

Definitionen av boutique fitness är gruppträning på en liten yta (till skillnad från ett kommersiellt gym) med fokus på ett eller ett par områden inom begreppet fitness.

Under de senaste fem åren har boutique fitness-trenden fullständigt exploderat runt om i världen och Sverige. Mycket är tack vare att den funktionella träningen fortsatt vara en av de mest populära träningsformerna, då många boutique fitness-koncept fokuserar på högintensiv träning.

 

Jag vill veta mer

Träning all inclusive

Det finns en exklusiv känsla över boutique fitness och de flesta studios är all inclusive. I priset ingår ofta utlåning av utrustning: skor för indoor cycling, lindor och handskydd som du ofta får behålla efter ett boxningspass. Vid incheckning får du ofta en egen handduk och i duschar och omklädningsrum erbjuds alla toalettartiklar du kan tänka dig. Många klubbar erbjuder också privat skåp och tvättservice så att du har dina träningskläder tvättade och redo till nästa pass.

Boutique fitness-studios kan öppnas både som fristående klubb eller som en del gruppträningsutbudet i ett befintligt gym, så kallad ”box in a box” – läs mer om det nedan i vårt kundcase från TryggaFitness City. Inte alltför sällan består en boutique fitness-studio av ett enda rum och med rätt utrustning och ytsmart möblering behövs inte mer – det går att uträtta underverk även i mindre lokaler och ytor.

 

Kontakta oss

HIIT n RUN hos TryggaFitness City

"Vi var helt klara i tanken med att vi ville erbjuda något helt nytt i och med öppningen av TryggaFitness City. Ett annorlunda och nytänkande utbud med fokus på upplevelse. HIIT n RUN är essensen av precis just det: en genuint utmanande, utvecklande och rolig upplevelseträning."
Diana Willman Ivarsson, verksamhetschef TryggaFitness

Namnet HIIT n RUN är måhända en lek med ord, men själva träningen leker man inte bort i första taget. Det är intensivt, tungt, utmanande - och fantastiskt roligt!

HIIT står såklart för passets essens, högintensiv träning, men representerar också boxningsdelen i konceptet. RUN representerar löpningsdelen i passet som utförs på löpband i intervaller. Tillsammans med den tredje delen, styrketräning som utförs både med kroppsvikt och vikter, är HIIT n RUN komplett.

50 % styrka och uthållighet, 50 % pannben - 100 % upplevelse!

Läs hela caset här

Våra boutique fitness-koncept

HIIT n RUN

HIIT n RUN är ett helt nytt koncept inom trenden High-Intensity Interval Training som levererar anaerob träning när den är som allra bäst! Här kombineras boxning, styrketräning och intervallöpning i ett intensivt och utmanande format som garanterar både resultat och träningsglädje.

Se video

Boutique Cycling

Boutique cycling är indoor cycling med stort fokus på bästa möjliga träningsupplevelse. Förutom ett fysiskt tufft cykelpass utmanas du även mentalt. Ljud, ljus, musik och koreografi är viktiga inslag för att skapa en berättelse genom passet och det är också vanligt att kombinera cyklandet med styrketräningssessioner utförda på cykeln.

Se video

StairMaster HIIT Solution

Med branschens tuffaste varumärke i ryggen och flera av maskinerna du älskar att hata, skapar StairMaster HIIT Solution en funktionell HIIT Zone som levererar både resultat och mjölksyra. Med stor variation i upplägg och möjlighet till att även koppla upp deltagare till pulssystem för gruppträning erbjuds ett unikt och mycket mångsidigt träningskoncept.

Se video

Alltid på Apirosport

Projektledning

Nuläges- och behovsanalys | Planering | 3D-ritning

Inför varje nytt projekt, litet som stort, ingår projektledning i form av bland annat besök på anläggningen, behovs- och nulägesanalys samt uppritning av anläggningen i 3D-program.

Finansiering på ditt sätt

Leasing | Hyra | Fakturaköp

Vi erbjuder flera olika sätt för dig att finansiera ditt köp utifrån dina förutsättningar och önskemål. Välj mellan att ta det på hyra, leasing eller att betala på faktura.

Service i världsklass

Korta ledtider | Kvalitetsserviceavtal

Hos oss får du alltid snabb och förstklassig service. Vi erbjuder även kvalitetsserviceavtal med förebyggande service en eller ett par gånger om året för dig som vill ligga steget före.