Om oss

Vår filosofi är enkel: vi vill inte bara erbjuda produkter i världsklass – vi vill erbjuda våra kunder Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, träningsupplevelser, utbildning och service.

För oss betyder detta att vi finns med från början som leverantör och samarbetspartner för att kunna anpassa vårt erbjudande efter varje enskild kund. För dig som kund innebär det en trygg och välplanerad investering med främsta mål att maximera kundvärde och lönsamhet.

Våra kunder är både stora och små gym och varierar från att stora kommersiella gym och träningsanläggningar, till företagsgym och boutique fitness. Läs gärna mer om våra olika affärsområden här.

Apirosport Sweden AB grundades 2006 då Pulse Fitness AB och Apirosport Skaraborg AB bestämde sig för att slå sina påsar ihop. Efter sammanslagningen fick Apirosport agenturen för Star Trac, Panatta och Pulse Fitness och blev därmed marknadens mest kompletta leverantör av träningsmaskiner för professionellt bruk. Under de nästföljande åren växer Apirosport och utökar varumärkesportföljen med bland annat Jordan, Vicore och Indoowalking som vi blev först i Sverige med att etablera och erbjuda utbildning i.

  • 2012 öppnade vi vårt sälj- och servicekontor i Stockholm och utökade såväl antal säljare som servicetekniker och kort därefter öppnade vi även upp vårt lager i Göteborg.
  • 2016 får Apirosport agenturen för StairMaster, Nautilus och Schwinn som tillsammans med Star Trac utgör de fyra varumärkena inom Core Health & Fitness.
  • I januari 2017 står det klart att Apirosport får de svenska försäljningsrättigheterna för Reebok Pro Fitness med sortimenten Functional, Combat och Studio.
  • Senare i oktober samma år får Apirosport den nordiska agenturen för ZIVA.

Planering, inredning och layout

Inledningsvis hjälper vi våra kunder att planera och designa sin anläggning utifrån yta, budget och behov.

Finansiering

Ifrågasätt alltid en kostnad, och våga välja nya vägar. Vi hjälper våra kunder med finansiering och uppföljning.

Montering, leverans och installation

Vi utför montering, leverans och slutligen installation och av alla maskiner och all utrustning.

Utbildning

Vi erbjuder skötselgenomgång som grupptränings- och personalutbildning för många av våra produkter och produktserier.

Service och kvalitetsservice

På Apirosport strävar vi efter att service och reparationer ska vara hanterade och slutförda inom 72 timmar efter mottagen felanmälan.