Kommersiella gym och anläggningar

I det kommersiella gymmet behöver det finnas ett brett utbud av träningsutrustning för att passa den stora massan: löpband, cross trainers, motionscyklar och olika styrkemaskiner, blandat med fria vikter och funktionell träningsutrustning. Kvalitet och mångsidighet är ledorden - utrustningen behöver hålla för regelbunden användning under lång tid.

Gym- och träningsbranschen är en bransch i ständig förändring och precis som många andra branscher drivs utvecklingen av trender, utbud och efterfrågan. Vi svenskar är ett tränande folk. Sverige är det land i Europa som har flest gymmedlemskap per capita – hela 2,1 miljoner svenskar äger ett gymkort, vilket säger otroligt mycket om vilket grepp hälso- och fitnesstrenden har på oss. Förutsättningarna är alltså goda och det finns många potentiella medlemmar där ute. Hur gör du för att förvärva och behålla dina medlemmar?

 

Utmaningen för dig som äger och/eller driver ett gym är hur väl du profilerar och anpassar din verksamhet, befintlig som nystartad, för att möta den efterfrågan som finns.

Jag vill veta hur

Våga utveckla och förnya din verksamhet

Att vara anpassningsbar och att våga hitta nya vägar till att förvärva och framförallt behålla dina nya medlemmar kan verka snårigt och överväldigande och det är här vi kommer in i bilden! Inget gym är det andra likt och det finns ingen one-size fits all! Genom åren har vi hjälpt våra kunder med att hitta rätt i både nyetableringar som befintliga verksamheter genom att syna allt ifrån konkurrens, medlemmar, befintligt utbud och service för att hitta rätt lösning för varje enskild kund.

Det finns något som gör just ditt gym unikt – hitta det, utveckla det och förstärk det!

 

Kontakta oss

Titta in hos TryggaFitness City

"Med TyggaFitness City hade vi hade en vision, en ganska galen sådan också och istället för att avfärda den, förädlade Apirosport och projektgruppen den till att bli vad den är idag. De hade mod att lyssna in och tro på våra idéer, men även mod att presentera alternativa förslag och lösningar för att förbättra dem."
Diana Willman Ivarsson, verksamhetschef TryggaFitness

2019 öppnades dörrarna till TryggaFitness City i Kristianstad, eller som de själva uttrycker det: till en stad av träning. Faktum är att anläggningen, med sina hela 2400m2, är som en mindre stad och det är safe to say att TryggaFitness City har allt du kan tänka dig:

En komplett frivikts- och styrkeavdelning, en stor konditionsavdelning med allt ifrån löpband och cross trainers till trapp- och roddmaskiner, en stor funktionell yta med rigg och träningsutrustning specifikt för funktionell träning och slutligen inte mindre än fyra unika gruppträningskoncept: Trygga Ride (indoor cycling), Trygga HIIT n RUN (boutique fitness-koncept med löpning, boxning och styrketräning), Trygga Senior (cirkelträning för seniorer) samt Trygga HEATness (hot och warm yoga i olika former).

Läs hela caset här

Utrustning för kommersiella gym

Star Trac 8/10 Series

Flera av marknadens mest uppskattade konditionsmaskiner finns i Star Trac 8 Series; allt ifrån löpband och cross trainers till motionscyklar och promenadband håller högsta kvalitet. Löpbandet Star Trac FreeRunner i 10 Series, med sitt hyllade dämpningssystem HexDeck, erbjuder marknadens kanske bästa löpning. Prova själv och känn skillnaden!

Se video

Nautilus Inspiration Series

Nautilus grundades för 40 år sedan och la grunden till den styrketräning som vi känner till idag. Nautilus Inspiration är en högkvalitativ styrkemaskinsserie med gediget materialval, utmärkt biomekanik och enastående teknologi som garanterar användaren en säker, mer effektiv och bättre träning.

Se video

StairMaster HIIT Series

StairMasters slogan lyder ”The workouts you love to hate”. Föga förvånande finns gymmets absolut tuffaste maskiner här, perfekta inslag i högintensiv och funktionell träning: HIIT Rower, HIIT Bike, HIIT Mill, BoxMaster och inte minst trappmaskinen StairMaster Gauntlet som nu finns i en uppdaterad, ännu tyngre modell - 10G.

Se video

Schwinn Indoor Cycling Series

Schwinn Indoor Cycling är indelad i två serier: AC Series och SC Series. De har samma höga kvalitet, men erbjuder två olika träningsupplevelser tack vare sina olika drivlinor. Authentic Cycling ger en liknande känsla som kedjedrivna utomhuscyklar ger och Smooth Cycling erbjuder en jämn och friktionsfri träning.

Se video

ZIVA Strength & Performance

ZIVA är ett av branschens mest välkända varumärken inom fria vikter, funktionell träningsutrustning, riggar, racks och övriga tillbehör. Med bra materialval och god kvalitet håller produkterna för långvarig och tuff användning som levererar både träningsresultat och -glädje.

Se video

Alltid på Apirosport

Projektledning

Nuläges- och behovsanalys | Planering | 3D-ritning

Inför varje nytt projekt, litet som stort, ingår projektledning i form av bland annat besök på anläggningen, behovs- och nulägesanalys samt uppritning av anläggningen i 3D-program.

Finansiering på ditt sätt

Leasing | Hyra | Fakturaköp

Vi erbjuder flera olika sätt för dig att finansiera ditt köp utifrån dina förutsättningar och önskemål. Välj mellan att ta det på hyra, leasing eller att betala på faktura.

Service i världsklass

Korta ledtider | Kvalitetsserviceavtal

Hos oss får du alltid snabb och förstklassig service. Vi erbjuder även kvalitetsserviceavtal med förebyggande service en eller ett par gånger om året för dig som vill ligga steget före.