Idrottsföreningar

Att idrotta kräver mer än att bara nöta och och bli bra på sporten i sig. Ju bättre man blir och ju högre upp man kommer blir det allt viktigare att ha en holistisk syn på träningen. Alternativ träning för att mjuka upp, stärka och komplettera blir en naturlig och viktig del och varje sport kräver sin specifika utrustning.

Ändamålsenlig träning

Idrott handlar om mycket mer än bara utövandet av själva sporten. Det handlar om träning, återhämtning, prehab och rehab. Gemenskap, fokus och att sträva efter att bli en bättre version av sig själv – såväl fysiskt som mentalt. Varje idrott kräver sin specifika träning, utrustning och upplägg. Inte allt för sällan behöver träningen även skräddarsys på individnivå för att maximera varje spelares eller utövares resultat.

Ingen idrott eller klubb är den andra lik. Vi har under åren hjälpt många föreningar, stora som små, med rätt utrustning för just deras ändamål. Läs gärna om hur Örebro Hockey jobbar med sin träning nedan.

 

Jag vill veta mer

Skapa rätt förutsättningar för din förening

Det finns många fördelar med att samla all träning i föreningens lokaler, både för individuella sporter som lagsporter. De största vinsterna är att det både är tids- och kostnadseffektivt, men det sparar också mycket tid för tränare att planera och instruera:

  • Utrustningen som finns på plats är helt och hållet anpassade efter din idrottsförenings fokus och behov
  • Ur en logistisk synvinkel är det tacksamt att ha gymmet i samma lokaler som huvudträningen – utan att behöva förflytta sig kan träningen innehålla både träning i gymmet, idrottsspecifik träning och stretching
  • Det är i längden ofta den mest kostnadseffektiva lösningen då det inte kräver speciella medlemskap på gym eller andra träningsfaciliteter i närheten
  • Att samla all träning är också väldigt tacksamt ur ett tidsperspektiv då det sparar tid för både tränare och elever

 

Kontakta oss

Tuff träning hos Örebro Hockey

"Det viktigaste för oss är att vi har utrustning som är anpassade för våra behov och att den tål den höga belastningen vi har, det skulle jag säga är de två nyckelfaktorerna. Bättre träningsfaciliteter och utrustning samt individualiserad träning, prehab inkluderat, har bidragit jättemycket till vår utveckling de senaste två åren"
Mattias Mattson, ansvarig fystränare Örebro Hockey

Apirosport har levererat träningsutrustning till Örebro Hockey i sex år - ungefär lika lång tid som laget lirat i SHL. För två år sedan byggdes föreningens lokaler ut och i och med det satsades det även mycket på att uppgradera föreningens träningsfaciliteter.

Kraven som ställs på utrustningen är rakt på sak och utan krusiduller: det alltid funktion före form som gäller. Utrustningen behöver kunna leverera precis det Örebro Hockey önskar, på exakt de sätt som de önskar. Under åren har vi har lärt oss att rejäl och hållbar utrustning är A och O - det tränas nämligen ofta och ordentligt i Örebro.

Läs hela caset här

Utrustning för idrottsföreningar

Star Trac 10 Series

Star Trac FreeRunner, med sitt fenomenala dämpningsystem HexDeck, revolutionerade marknaden när det lanserades 2019. Dämpningen bygger på en konstruktion av hårdpressat gummi som reducerar stötar med hela 26 % och FreeRunner är utmärkt för både träning och prehab/rehab.

Se video

Nautilus HumanSport

HumanSport består av sju kabelmaskiner och är funktionell träning i maskinformat. Möjligheterna är nästintill oändliga med HumanSport och förutom att de är optimala för såväl individuell träning som gruppträning gör de sig också utmärkta i rehab- och prehabsyfte.

Se video

ZIVA Strength & Performance

ZIVA är ett av branschens mest välkända varumärken inom fria vikter, funktionell träningsutrustning, riggar, racks och övriga tillbehör. Med bra materialval och god kvalitet håller produkterna för långvarig och tuff användning som levererar både träningsresultat och -glädje.

Se video

Schwinn Indoor Cycling Series

Schwinn Indoor Cycling är indelad i två serier: AC Series och SC Series. De har samma höga kvalitet, men erbjuder två olika träningsupplevelser tack vare sina olika drivlinor. Authentic Cycling ger en liknande känsla som kedjedrivna utomhuscyklar ger och Smooth Cycling erbjuder en jämn och friktionsfri träning.

Se video

Alltid på Apirosport

Projektledning

Nuläges- och behovsanalys | Planering | 3D-ritning

Inför varje nytt projekt, litet som stort, ingår projektledning i form av bland annat besök på anläggningen, behovs- och nulägesanalys samt uppritning av anläggningen i 3D-program.

Finansiering på ditt sätt

Leasing | Hyra | Fakturaköp

Vi erbjuder flera olika sätt för dig att finansiera ditt köp utifrån dina förutsättningar och önskemål. Välj mellan att ta det på hyra, leasing eller att betala på faktura.

Service i världsklass

Korta ledtider | Kvalitetsserviceavtal

Hos oss får du alltid snabb och förstklassig service. Vi erbjuder även kvalitetsserviceavtal med förebyggande service en eller ett par gånger om året för dig som vill ligga steget före.