Apirosport har sedan 2006 briljerat på den svenska marknaden med varumärken som Nautilus, Schwinn, Star Trac, StairMaster Reebok och, sedan ungefär ett år tillbaka, Ulteron. Nu tar vi nästa steg och siktar in oss på den finska marknaden där vi ser stor potential att utveckla både Apirosport och den finska gymindustrin.

På plats i Finland har vi Marko Rantamäki som kommer arbeta med våra kunder lokalt och utveckla deras utbud och koncept med det ultimata målet att stärka gymindustrin samt utveckla koncept och träning för att styrka allmänhetens välmående.

  • Marko, hur känns det att äntligen vara en del av Apirosport och ta asnvar för att utveckla vår närvaro på den finska marknaden?
    • Det är fantastiskt att vara en del av Apirosport nu. Jag känner att vi har något speciellt tillsammans och att vi gemensamt, med min erfarenhet och Apiros gedigna varumärken och starka organisation, kan göra skillnad på den finska marknaden.
  • Vem är du och vad är din bakrgrund? (väv in hur hans erfarenheter kan hjälpa oss att styrka gymindustrin)
    • Jag har lång erfarenhet av internationell verksamhet med finska premiumvarumärken. I 16 år har jag arbetat inom fitnessindustrin med olika toppvarumärken. Därför är det ett naturligt steg för mig att börja med Apirosport och skapa ännu mer framgångsrika affärer med många nöjda kunder. Som en aktiv säljare tycker jag verkligen om att träffa kunder och att ge dem bästa möjliga service. Det ligger i mitt DNA.
  • Vad ser du fram emot mest med din roll hos Apirosport och i din roll att utveckla den finska marknaden för Apirosport?
    • Apirosport och jag delar samma passion och värderingar, att ge kunden bästa möjliga service. Vår varumärkesportfölj är mycket stark och tillsammans med våra gemensamma värderingar och passion kommer det att vara en avgörande faktor.

Mike Eliasson, VD Apirosport
Vi tar nu ett steg och utvecklar vår verksamhet, vad är bakgrunden till detta?

Vi ser Finland som en framtidsmarknad med stora möjligheter och med Marko on board var det ett bra tillfälle att expandera och göra en copy paste på vårt svenska koncept och arbetssätt med en stark organisation med grym service och nöjda kunder.

Följ oss på Instagram och LinkedIn, där kommer alla nyheter, trendspaning och inspiration!